Apparaten en Accessoires
火腿鸡豆花
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
鸡胸肉 切块100 克
-
蛋清2 颗
-
冰水30 克
-
盐1 小撮
-
玉米淀粉10 克
-
水500 克
-
金华火腿 洗净切薄片15 克
-
胡萝卜 切成菱形薄片15 克
-
小白菜 详见要诀3 - 4 颗
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Natrium
379.7 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
580.6 kJ /
138.8 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
营养儿童餐 2-5岁
20 recepten
China
China
Misschien vind je dit ook leuk...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2u. 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2u. 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1u. 35min
白菜豆腐汤
35min
贵州酸汤火锅汤料
Geen beoordelingen
牛肉饺子汤
Geen beoordelingen
番茄豆腐鳕鱼
Geen beoordelingen