Apparaten en Accessoires
草莓煉乳雪花米餅
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
20 塊
Ingrediënten
-
爆米香,原味 米香粒200 克
-
冷凍乾燥草莓乾 用剪刀剪對半50 克
-
原味開心果,去殼30 克
-
白棉花糖200 克
-
奶油 多備一些抹油用100 克
-
煉乳50 克
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Natrium
120.4 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
505 kJ /
120.7 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
18.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
聖誕手做點心
5 recepten
Taiwan
Taiwan