Apparaten en Accessoires
Grøntsagsbouillon
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portioner
Ingrediënten
-
løg delt i to90 g
-
porre kun hvide dele, delt i fire110 g
-
gulerod delt i 4260 g
-
sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)130 g
-
selleristilke det i fire120 g
-
shiitake svampe, tørrede delt i skiver3
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
laurbærblad, tørret1
-
timian, frisk2 kviste
-
vand1300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
696 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
297 kJ /
71 kcal
Vetten
0 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarisk køkken
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Nøddesmør
Geen beoordelingen
Peanutbutter
Geen beoordelingen
Crunchy peanutbutter
Geen beoordelingen
Blomkålsris
10min
Mandelmælk
Geen beoordelingen
Tahin
Geen beoordelingen
Æggefri mayonnaise
Geen beoordelingen
Wakame gomasio
Geen beoordelingen
Basilikumolie
Geen beoordelingen
Cashewcreme
Geen beoordelingen
Soba nudler
Geen beoordelingen
Japanske ramen nudler
Geen beoordelingen