Apparaten en Accessoires
培根花椰菜烘蛋
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
12 塊
Ingrediënten
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Natrium
130.2 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
603.2 kJ /
144.2 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
信賴手工自製
33 recepten
Taiwan
Taiwan
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan