Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 2 dentes de alho
- 1 cebola, cortada ao meio
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 250 g carne bovina magra, em cubos pequenos aprox. 1 cm
- 150 g cenoura, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g mandioquinha, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 150 g abóbora cabotiá, cortada em cubos aprox. 1 cm
- 10 vagens frescas, cortadas em rodelas aprox. 1 cm
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1000.8 kJ / 239.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 675.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa creme de abóbora com casca e sementes
Geen beoordelingen
Risoto básico
30 min
Polenta com ragu de grão de bico
Geen beoordelingen
Brigadeiro de capim-santo de colher
20 min
Picadinho
40 min
Galinhada
1 godz. 30 min
Arroz e feijão tradicional
13sa 20 dk
Ragú de carne
45 min
Frango com quiabo
40 min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 godz. 20 min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 godz. 25 min
Sopa de alho-poró e batata
45 min