Apparaten en Accessoires
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
6 人份
Ingrediënten
-
全雞 (約1 公斤)1
-
油 抹油用3 - 4 大匙
-
義大利綜合香料2 大匙
-
黑胡椒粉 調味用
-
帕瑪森起司 切塊30 克
-
水1300 克
-
雞高湯醬2 茶匙
-
番紅花1 小撮
-
鹽 多備一些調味用1 茶匙
-
印度香米200 克
-
紅蘿蔔 切塊,(約2-3 公分)300 克
-
綠花椰菜,切小朵250 - 300 克
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
681.9 mg
Eiwitten
48.3 g
Calorieën
3214 kJ /
768.2 kcal
Vetten
48.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
14.3 g
Koolhydraten
34.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品配件食譜
8 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Geen beoordelingen
自製菠菜千層肉醬麵
Geen beoordelingen
脆烤鮭魚時蔬和檸檬奶油醬
Geen beoordelingen
花生牛奶糖蛋糕
5u.
蘋果花塔 (TM6)
Geen beoordelingen
韓式牛肉飯捲
Geen beoordelingen
蘋果蛋糕 (TM6)
Geen beoordelingen
越式雞肉高麗菜沙拉 (TM6)
30min
洋蔥烤餅
Geen beoordelingen
瑞士薏仁燉牛肉湯
Geen beoordelingen
四神杏鮑菇湯
Geen beoordelingen
西洋梨佐巧克力荳蔻醬
Geen beoordelingen