Apparaten en Accessoires
蒜香奶油明蝦
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
白魚肉100 克
-
去殼蝦仁100 克
-
蛋白 生蛋白1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰塊3 小塊
-
玉米粉2 茶匙
-
白酒5 大匙
-
胡椒鹽
-
生明蝦 大明蝦,去腳去鬚4 隻
-
蒜頭 切碎15 克
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化50 克
-
水600 克
-
蝦夷蔥 (optioneel) 切細碎,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
350.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
741.2 kJ /
177.2 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
3.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
最愛母親節
3 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
金沙花椰海鮮燒
40min
北菇鑲蝦泥
1u.
家常蔥爆蝦
45min
檸檬香蒜蝦
20min
紅咖哩魚
1u. 15min
西芹炒魚皮
Geen beoordelingen
三絲魚卷
Geen beoordelingen
清蒸蔬菜鮭魚
Geen beoordelingen
茄汁炒三鮮
40min
亞三酸辣魚
50min
辣炒透抽
25min
七味鮭魚佐優格千島醬
40min