Apparaten en Accessoires
Patê de atum, damasco e gorgonzola
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
500 g
Ingrediënten
-
damascos secos desidratados100 g
-
requeijão cremoso200 g
-
atum em lata, em óleo escorrido100 g
-
queijo Gorgonzola100 g
-
cebolinha picada2 talos de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
385.4 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
752.2 kJ /
179.8 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
14.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patês e Manteigas Aromatizadas
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Purê de batata
45min
Coxas de frango teriyaki
2u.
Frango e cogumelos ao curry verde
30min
Bolinho de bacalhau
30min
Bolo de maçã integral
1u. 30min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1u. 30min
Mousse de cupuaçu
Geen beoordelingen
Purê de batata doce e leite de coco
50min
Mousse de chocolate
3u. 20min
Patê de queijo cremoso e rabanete
5min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20min
Arroz no vapor
25min