Apparaten en Accessoires
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
米酒1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
豬五花火鍋肉片200 克
-
白蘿蔔 去皮,垂直切半300 克
-
水415 克
-
芥末籽醬15 克
-
白味噌30 克
-
日式美乃滋15 克
-
青蔥 取蔥綠,切絲
-
辣油
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
760.8 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
1520.9 kJ /
363.5 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
6.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
無負擔下酒菜
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Geen beoordelingen
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
櫛瓜餅皮披薩
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
生菜包韓式豬里肌
1u. 40min
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
俄羅斯酸黃瓜湯
Geen beoordelingen
麻油紅鳳菜
Geen beoordelingen