薑燒秋刀魚

薑燒秋刀魚

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 切絲
    20 克
  • 薄鹽醬油
    4 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 秋刀魚 去頭尾,對半切
    2 條
  • 切蔥花,裝飾用
    ½ 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.245 g
Calorieën 1062 kJ / 253 kcal
Vetten 19.435 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.995 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...