Apparaten en Accessoires
豆豉鮮蚵
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮蚵仔 清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 切成蔥花½ 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.548 g
Calorieën
862 kJ /
206 kcal
Vetten
9.598 g
Vezels
1.083 g
Koolhydraten
12.034 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan
舒心饗宴
24 recepten
Taiwan
Taiwan