Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mus z zielonego groszku
- 400 g wody
- 20 liści mięty, świeżych
- 300 g zielonego groszku, świeżego, łuskanego
- 1 łyżeczka agaru
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Ptysie
- 150 g wody
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 2 szczypty soli
- 120 g mąki pszennej
- 3 jajka
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 630 kJ / 150.6 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 145.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z kaszą jaglaną Mieczysławy Matkiewicz
1 godz. 45 min
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1ωρ.
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3 Std.
Ptysie z kozim serem, miodem i tymiankiem
2 godz. 30 min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 λεπτ.
Tarta prowansalska
1h 15min
Rogaliki z ciasta ziemniaczanego ze szpinakiem
1h 5min
Gnocchi buraczane
30 λεπτ.
Ptysie
2u. 15min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5ωρ.
Ciasto ptysiowe
2 Std.