Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 40 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
Relleno
-
1
sobre de preparado en polvo para natillas (de 20 g)
of 1 sobre de preparado en polvo para pudín de vainilla (p. ej. Belbake® de 37 g) - 50 g de azúcar
- 350 g de leche
- 250 g de crème fraîche
Montaje
- 500 g de gajos de mandarina en conserva (escurridas)
- 30 g de palitos de almendra
- 100 g de azúcar glas
- 2 cucharadas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2179 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 6.51 g
- Koolhydraten
- 51.38 g
- Vetten
- 32.16 g
- Vezels
- 1.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho húmedo de mandarina y coco
1 Std. 40 Min
Pudin diplomático
1 Std. 40 Min
Tarta de naranja
5h
Tarta de pera
9h
Charlota de mandarinas
6 Std. 30 Min
Tatin de pera
45min
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5 Std. 20 Min
Flan de dulce de leche
6h 10 min
Tarta de requesón y fresas
6 Std. 20 Min
Flan de pera a la vainilla
3h 15min
Postre cuatro capas
4u. 10min
Flan de París con merengue
10 Std.