Apparaten en Accessoires
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
2 kopper
Ingrediënten
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (optioneel)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 kopper
Natrium
806 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
6730 kJ /
1609 kcal
Vetten
147 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Maveglæde!
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Geen beoordelingen
Artiskokdip med tofu
Geen beoordelingen
Pestohummus med soltørrede tomater
Geen beoordelingen
Den ultimative barbecue sauce
Geen beoordelingen
Mojo Sauce til skaldyr
Geen beoordelingen
Stærk ostedip
Geen beoordelingen
Vinaigrette med lime og coriander
Geen beoordelingen
Apple cider dressing
Geen beoordelingen
Caramelliseret balsamico reduktion
Geen beoordelingen