Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
2 kopper

Ingrediënten

  • grønkål skåret i stykker
    100 g
  • koriander, frisk skåret i stykker
    10 g
  • græskarkerner
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    140 g
  • gærflager (optioneel)
    1 spsk
  • salt
    ¼ tsk
  • peber, stødt
    ⅛ tsk
  • græsk yoghurt
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 kopper

Natrium 806 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 6730 kJ / 1609 kcal
Vetten 147 g
Vezels 12 g
Verzadigd vet 23 g
Koolhydraten 47 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen