Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1788 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 156.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de vainilla
1h
Bizcocho con glaseado de mantequilla (Kentucky butter cake)
2h
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 Std. 40 Min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Bizcocho Victoria
1h 10min
Bundt cake de nata y cítricos
1 Std. 25 Min
Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete
2h
Galletas linzer
1h 45min
Fougasse con pera, parmesano y nuez
2 godz. 30 min
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
Geen beoordelingen
Brownies de café
1h 45min
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4h 10 min