Apparaten en Accessoires
錦卵
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
8 人份
Ingrediënten
-
蛋 全熟,去殼,蛋白和蛋黃分開8 顆
-
細砂糖6 大匙
-
片栗粉 (日本馬鈴薯澱粉,又名太白粉)1 茶匙
-
鹽2 小撮
-
片栗粉1 茶匙
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
117.6 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
485.4 kJ /
116 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
異國節慶料理
6 recepten
Taiwan
Taiwan