Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g manteiga s/ sal em pedaços, mais q.b. p/ untar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g açúcar
- 150 g leite
- 3 ovos
- 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
Recheio
- 70 g bolacha Maria
- 75 g noz em metades
- 75 g avelã
- 40 g açúcar
- 75 g pepitas de chocolate
- 120 g leite
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 ovo
- 1 - 2 c. sopa de açúcar em pó p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 428.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 77.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova de pêssego
2 Std. 30 Min
Colchão de noiva
1h 10min
Pão de manga
1 godz.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6 godz.
Broa de milho com chouriço
2 godz. 20 min
Pão com chocolate
2 Std.
Creme de limão com morangos
10min
Cheesecake japonês
1 godz. 45 min
Bom-bocado
1 godz. 15 min
Tigeladas
50 min
Empadão de atum
1h 10min
Quadrados de maçã
1 godz.