Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 590 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 326.1 mg
Alternatieve recepten
Masa de pan básica
1 Std.
Espuma de fresas
5 min
Pan de agua
3h
Pan al vapor
2 Std. 25 Min
Panecillos artesanos
1h 30min
Baguettes parisiennes
15u. 30min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan de centeno y manteca
16h
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan payés con masa madre
16h