Apparaten en Accessoires
Flammkuchen-Brezeln
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
8 Stück
Ingrediënten
-
Laugenbrezeln TK8
-
200 g Emmentaler, in StückenGruyère Käse in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Crème fraîche200 g
-
Eier2
-
Katenschinkenwürfel80 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
1625 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
2191 kJ /
524 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Greek Overnight Slaw
8u. 20min
Cheeseburger-Wraps
35min
Cheeseburger-Auflauf
2u. 30min
Zwiebel-Hefe-Taler
1u. 50min
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Baguette Hawaii
30min
Nudel-Schinken-Gratin
1u.
Paprika-Käse-Salat
40min
Pizza Big-Mac-Style
1u. 30min
Tomaten-Sahne-Hähnchen mit Rösti-Ecken
1u. 25min
Maultaschen-Auflauf
45min
Schnelle Gemüse-Brötchen
30min