Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
- 720 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 10 g de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 356.1 mg
Alternatieve recepten
Pan blanco
3h 10 min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de Viena con frutos secos
45 Min
Masa de pan básica
1sa
Montaditos de sepia al ajillo
1sa
Rosquillas italianas
55 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45 min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Medias noches al vapor
2h
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Panecillos artesanos
1sa 30 dk