Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate preto
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g leite
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate branco
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite
- 250 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate de leite
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g leite
- 250 g chocolate de leite partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Cocadas
1h 30min
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Cheesecake de framboesa
4 Std. 20 Min
Tarte gelada de leite condensado
12 godz.
Semifrio marmoreado
4 Std. 20 Min
Tarte gelada de limão
8 Std.
Gelado praliné
5sa 30 dk
Quente e frio
8 Std.
Tarte de Natal
35 min
Terrine de chocolate
8 Std.
Mousse de chocolate branco e morangos
2 Std. 10 Min