Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 39.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson du riz jasmin
35min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 godz. 30 min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Cuisson du riz
25min
Oignons caramélisés (200 g)
40min