Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Eisbergsalat, in Stücken
- 110 g rote Zwiebeln, halbiert
- 130 g Gewürzgurken, abgetropft
- 80 g Magerquark
- 15 g Wasser (siehe Tipp)
- 10 g Senf
- 30 g Ketchup
- 1 TL Erythrit
- ½ TL Paprika edelsüß
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Rinderhackfleisch
- Öl zum Braten
- 250 g Eiertomaten (Ø ca. 5 cm)
- 200 g Salatgurke
- 80 g Cheddar-Käse, in Scheiben, in kleine Dreiecke geschnitten
- 1 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 Min
Regenbogen-Bowl mit Sweet-Chili-Hähnchen
40 Min
Miso-Bowl
35 Min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1 Std. 30 Min
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1 godz.
Hähnchen-Sonnenweizen-Bowl mit Brokkoli und Mais
45 Min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30 Min
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 Min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 Min
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Cheeseburger-Wraps
35 Min