Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 240 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 400 g Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
300
g Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1649.1 kJ / 394.2 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 718.3 mg
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Käsewähe
50 Min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Schinkengipfeli
35 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Risotto Cinque P
30min
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Gemüsewähe (TM6)
25 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min