Hindbær-dacquoise

Hindbær-dacquoise

Geen beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
8 portioner

Ingrediënten

Dacquoise-lag
  • sukker, hvid
    170 g
  • hvedemel
    20 g
  • mandelmel (se tip)
    90 g
  • æggehvider fra ca. 3 store æg
    100 g
Crème pâtissière
  • vaniljestang kun kornene heraf
    1
  • æggeblommer fra store æg
    3
  • mælk
    250 g
  • majsmel
    30 g
  • sukker, hvid
    70 g
  • fløde, cirka 48 % koldt
    250 g
  • hindbær små
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1790 kJ / 428 kcal
Vetten 25 g
Koolhydraten 43 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen