Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¼ tsp salt
- 150 g sour cream
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Topping and Finish
- 200 g white onions, halved or quartered to fit into feeder
- 200 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 30 g fresh chives, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut bolognese
35 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Chocolate Covered Granola Cups
Geen beoordelingen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Orange curry dressing
10 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 Min
Chopped vegetable salad
10 min
Omelette
30min