Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¼ tsp salt
- 150 g sour cream
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Topping and Finish
- 200 g white onions, halved or quartered to fit into feeder
- 200 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 30 g fresh chives, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked pâté
3h
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 menit
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Steamed Scallion Rolls
3h
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 menit
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min