Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45min
Riso casimiro
45min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Pulled pork alle mele
8sa 20 dk
Tiramisù
5h 40min
Cotechino e lenticchie
1h
Pasta e fagioli
50min
Minestrone
45min
Torta di pane
1h 20 min
Cannelloni
1h 20 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min