Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 120 g Milch
- 20 g frische Hefe
- 50 g Zucker
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln
- 240 g Aprikosen aus der Dose, abgetropft, Saft aufgefangen
- 20 g Speisestärke
- 1 Eiweiß
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 130 g Aprikosenkonfitüre
- 500 g Wasser und etwas mehr für den Zuckerguss
- 40 - 60 g Zartbitter-Schokolade, in kleinen Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 765 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavische Kringler
2 Std. 20 Min
Erdbeerschnecken
3h
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Erdbeer-Scones
40 dk
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Karamell-Popcorn-Torte
3h 30min
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2h
Apfel-Schnecken
4 godz.
Sägespänekuchen
2h
Grusel-Schnitten
1sa 30 dk