Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 120 g Milch
- 20 g frische Hefe
- 50 g Zucker
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln
- 240 g Aprikosen aus der Dose, abgetropft, Saft aufgefangen
- 20 g Speisestärke
- 1 Eiweiß
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 130 g Aprikosenkonfitüre
- 500 g Wasser und etwas mehr für den Zuckerguss
- 40 - 60 g Zartbitter-Schokolade, in kleinen Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 765 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Dominostein-Torte
5 Std. 30 Min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9u. 35min
Cheesecake-Mandeln
2h
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7h
Skandinavische Kringler
2h 20min
Spekulatius-Franzbrötchen
2h 45min
Carrot-Cheesecake
1h 30min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Orangen-Marzipan-Plätzchen
2h 30min
Buntglas-Plätzchen
2h