Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruchy spód
- 70 g cukru pudru
-
280
g mąki orkiszowej, białej
of 280 g mąki pszennej tortowej - 150 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- 1 szczypta soli
Krem cytrynowy
- 4 żółtka
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
-
50
g skrobi ziemniaczanej
of 50 g skrobi kukurydzianej - 160 g cukru
- 160 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 100 g wody
Polewa bezowa
- 4 białka
- 150 g cukru
- 4 krople soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 szczypta soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1550.5 kJ / 370.6 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta jabłkowa
1ωρ.
Tarta z ricottą i rabarbarem
1 godz. 45 min
Włoska tarta z dżemem
2ωρ. 35 λεπτ.
Tarta jeżynowa
3 Std. 30 Min
Tarta z jagodami, kremem śmietankowym i migdałami
2h 50min
Tarta budyniowa
1h 15min
Tarta z czekoladowym kremem mascarpone i malinami
4 Std. 10 Min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1 godz. 40 min
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2h 50min
Paj (pie) z jeżynami
1 Std. 35 Min
Kruche ciasto z wiśniami
1ωρ. 20 λεπτ.
Tarta cytrynowa z bezą
2 godz. 30 min