Apparaten en Accessoires
鸡肉高汤酱
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
-
综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
-
新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
-
粗盐150 克
-
白葡萄酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 粒
-
香菜籽5 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
678.5 kJ /
162.3 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
灵感每一刻
167 recepten
China
China
美善品幸福厨房家常料理
188 recepten
China
China