Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 230 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 1 ovo
- 50 g açúcar
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 20 g azeite
- 250 g cebola cortada em quartos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 30 g vinho branco
- 200 g queijo-creme
- 150 g queijo ralado (de preferência mozarela)
- 100 g presunto serrano
- 1 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2224.9 kJ / 531.8 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 875.6 mg
Alternatieve recepten
Iogurte proteico de baunilha com pudim de chia
12h 15min
Pão integral com tomilho-limão
2sa 35 dk
Essência de baunilha
168 Std.
Bolinhos de canela
25 min
Rösti bearnês - TM6
40 min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55min
Queques de chouriço
30 min
Bola rápida de milho e bacon
40 min
Uma massa duas utilizações
45 min
Vulcão de chocolate a vapor
50 min
Piza carbonara
1h