Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45
- 1 œuf
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
La garniture et la finition
- 100 g de beurre froid, en morceaux,
- 80 g de cassonade
- 3 c. à soupe de cannelle en poudre
- farine, pour fariner
- 50 g de lait
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buns à la cannelle
3h 40min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4sa 25 dk
Petits pains façon bretzel
2hod.
Sablés viennois
45 min
Babka choco-noisettes
2h 55min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3u. 20min
Brioche à la cannelle glacée
2hod. 20min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3u. 20min
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min