Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45
- 1 œuf
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
La garniture et la finition
- 100 g de beurre froid, en morceaux,
- 80 g de cassonade
- 3 c. à soupe de cannelle en poudre
- farine, pour fariner
- 50 g de lait
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka pistache et fleur d'oranger
4 Std. 5 Min
Brioche à la cannelle glacée
2h 20min
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45 min
Kanelbullars scandinaves
4h 40min
Buns à la cannelle
3h 40min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 min
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Scones anglais
30min
Cake marbré, glaçage rocher
2j 15 menit
Muffins anglais
4 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3h 50min