Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Aprikosen, geachtelt,
of 200 g Pfirsiche, geachtelt - 70 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (0,5-1 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 180 - 200 g Römersalat, in Streifen (3 cm)
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Vollkornnudeln)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 10 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- 2 Prisen Chiliflocken
- 200 g Burrata, zerzupft
- Kerne, gemischt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 Min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20min
Falsche Caprese
10 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30min
Wassermelonen-Bruschetta
20min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min