Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 230 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 2 jajka (w tym 1 roztrzepane, do posmarowania)
- 350 g mąki orkiszowej, białej, typu 500-700, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 100 - 150 g czekolady, dowolnego rodzaju, w kostkach, pokrojonej na 20 kawałków
- cukier puder, do oprószenia (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 855.1 kJ / 204.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasteczka maślane z lukrem królewskim i ozdobami
2h
Czekoladowa gąsienica
3u. 15min
Owocowe lody na patyku
5 Std. 50 Min
Wielkanocne babeczki
50min
Tort z niespodzianką
12 godz.
Ciasteczka twarogowe zajączki
1 Std. 10 Min
Dwukolorowe ciasteczka serca
2 Std. 25 Min
Czekoladowe muffinki
35min
Muffinki z nadzieniem czekoladowym
50min
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1h 45min
Halloweenowe babeczki
1 Std. 40 Min
Babeczki nietoperze na Halloween
2h