Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 350 - 800 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 20.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 Min