Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nadzienie z białej czekolady i truskawek
- 90 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 40 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 5 g masła
- 20 g truskawek, liofilizowanych (patrz wskazówka)
Temperowanie czekolady
- 300 g różowej czekolady, pokrojonej na 1 cm kawałki lub w formie pastylek (patrz wskazówka)
- złoto jadalne, w płatkach do dekoracji (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 639.9 kJ / 152.4 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amerykańskie pączki "donuts"
2 Std. 45 Min
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
10 min
Czekoladowe łyżeczki
3h 25 min.
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Czekoladowe pralinki z nadzieniem malinowym
1h 30min
Pistacjowe chantilly
4 Std. 40 Min
Sos karmelowy
1h 30min
Plaster miodu
1h 30min
Kawowy sos karmelowy
45min
Makaroniki malinowe
1h 20 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Świąteczne cake pops
2h 20min