Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 266.9 g
- Vetten
- 56.5 g
- Verzadigd vet
- 34.8 g
- Vezels
- 27.8 g
- Natrium
- 88.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48h
Batido de Chocolate para uma pele brilhante
10 min
Mousse de chocolate
3hod. 20min
Bolo de chocolate intenso (sem glúten)
7 Std. 15 Min
Lassi de pistácio e mel
5 min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Calda de laranja e cravinho
35 min
Pavê de acerola
2h
Bolo de chocolate sem ovos
35 min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55min
Bolo de coco
5h 20 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1h