Apparaten en Accessoires
蔬皮脆片與乳酪球
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
12 個
Ingrediënten
蔬菜皮
-
紅蘿蔔 取皮。選用有機、清洗乾淨(詳見要訣)100 - 150 克
-
油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
奶酪球
-
菲達乳酪200 克
-
奶油乳酪150 克
-
新鮮檸檬汁5 克
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Natrium
304.9 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
361.9 kJ /
86.4 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
2.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
用低溫烘培自製美味
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
白糖糕
4u. 40min
八寶粥
4u. 20min
港式芋頭糕
1u. 40min
鷹嘴豆泥蔬菜捲餅
Geen beoordelingen
印度咖哩烤雞捲
Geen beoordelingen
清蒸肉圓
2u. 30min
煙燻鮭魚小鬆餅
Geen beoordelingen
迷你漢堡
Geen beoordelingen
捲捲薯條和香蒜醬
Geen beoordelingen
旋轉烤馬鈴薯塔
1u.
掛霜杏仁
10min
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen