![Focaccia ad alta idratazione TM6 Focaccia ad alta idratazione TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c5a4a8e8a088193c4fb510e50388922/Derivates/07ed509e5b775eff44c8ea3df00ae5b677dd709f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 497.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9 Std.
Panzerotti
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Pane semplice
4h
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.