Apparaten en Accessoires
Minipaier med kjøttdeig og dampede grønnsaker
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porsjoner
Ingrediënten
Paier
-
løk delt i fire50 g
-
olivenolje10 g
-
kjøttdeig av storfe, mager delt i biter200 g
-
rødvin60 g
-
ketchup1 ss
-
Worcestershire saus1 ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper⅛ ts
-
mørdeig, ferdigkjevlet (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
grønne erter, frosne60 g
-
egg, medium pisket1
Grønnsaker
-
vann400 g
-
gulrøtter delt i strimler (1 cm)300 g
-
brokkoli delt i buketter (små)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porsjon
Natrium
433 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
34 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Måltider på minutter
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Kung Pao kylling
Geen beoordelingen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Geen beoordelingen
Pulled pork burger
Geen beoordelingen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Geen beoordelingen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Geen beoordelingen
Pastasaus av skinke og purre
Geen beoordelingen
Biff i stout
Geen beoordelingen
Kroningskylling
Geen beoordelingen
Tandoori kyllingwraps
Geen beoordelingen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Geen beoordelingen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Geen beoordelingen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Geen beoordelingen