Dampet frittata med kylling og ris

Dampet frittata med kylling og ris

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porsjoner

Ingrediënten

Frittata
  • kokt kyllingbryst, uten skinn (ca. 180 g), delt i biter (3 cm)
    1
  • olivenolje
    10 g
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • vårløk i tynne skiver
    3
  • korianderblader, ferske grovt hakket
    2 ss
  • ras el hanout (optioneel) etter smak
    ¼ - ½ ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
Ris med grønnsaker
  • rød paprika delt i fire
    150 g
  • gulrøtter delt i biter
    70 g
  • løk delt i fire
    50 g
  • olivenolje
    30 g
  • spisskummen, malt
    ½ ts
  • koriander, malt
    ½ ts
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    ¼ ts
  • vann
    750 g
  • grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • basmatiris skylt
    180 g
  • hvite kikerter, på boks skylt, drenert (1 x 400 g boks)
    240 g
  • malt svart pepper etter smak
  • sumak (optioneel)
    ¼ ts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 760 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 2002 kJ / 477 kcal
Vetten 19 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 48 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen