Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coulis
- 200 g framboesas frescas ou congeladas
- 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Pavlova
- 330 g açúcar
- 250 g clara de ovo (8 unid. aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 1 pitada de cremor tártaro
- 1 c. chá de vinagre branco
- 40 g amido de milho
Creme de framboesa
- 600 g natas c/ 35% de gordura
- 20 g framboesas frescas ou descongeladas
- 500 g frutos vermelhos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova de pêssego
2 Std. 30 Min
Ovos-moles de 12 gemas
40 min
Colchão de noiva
1h 10min
Ovos-moles de 8 gemas
45 min
Pavlova com coulis de framboesa
1 Std. 50 Min
Tarte de limão e merengue
30 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6 godz.
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Molho béchamel
15min
Lemon curd
20 min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2 Std.
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 min