Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
- 500 g di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
- 200 g di biscotti, tipo Digestive a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 2 cucchiai di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pesche
- 2 - 3 pesche a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1643.7 kJ / 392.9 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 156.5 mg
Alternatieve recepten
Crostata ai cachi freschi
1 Std.
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1 Std. 30 Min
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5h
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 Std.
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Torta friabile ai frutti di bosco
2h 55min
Crostata di mele
1h 5min
Crostata al caramello e vaniglia
3h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min