Apparaten en Accessoires
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Voorbereiding 30min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋 (約53-63克)5 顆
-
鹽1 小撮
-
牛奶150 克
-
糖60 克
-
麵粉120 克
-
自製香草糖5 - 10 克
-
檸檬皮屑2 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
-
葡萄乾2 大匙
-
冰糖粉 裝飾用2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
52.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
過去、現在、始終如一
50 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
櫛瓜餅皮披薩
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Geen beoordelingen
韓式雜菜冬粉
1u. 45min
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
俄羅斯酸黃瓜湯
Geen beoordelingen
麻油紅鳳菜
Geen beoordelingen
義大利復活節臘腸麵包
4u. 20min