Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g espelta
- 250 g leite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 50 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 30 g açúcar
- 250 g farinha
- ½ c. chá de sal
Recheio de sementes de papoila
- 50 g manteiga à temperantura ambiente
- 100 g sementes de papoila
- 50 g açúcar
- 1 ovo
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
Coberturas coloridas
- 200 g açúcar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Corante alimentar (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 35.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de leite
4 Std.
Barras de chocolate de leite
6 Std. 10 Min
Bolachas de manteiga com xarope de ácer
1u. 30min
Madalenas com nozes
35 min
Tabule de cevada cor-de-rosa e pistácio
40 min
Torta de coco sem glúten
1u. 30min
Preparado em pó para sopa rápida
10 Min
Bolachas crackers de farinha de milho
5 Std. 30 Min
Bolo rançoso de Pavia
1u. 30min
Barras de leite condensado e chocolate
1h
Bolachas de chocolate com recheio de baunilha
1 Std. 40 Min
Crepes de frango com milho
1u. 15min