Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de piza
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 250 g tomate em pedaços
- 2 - 3 pitadas de sal
- 1 c. sopa de azeite
- 10 - 15 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Ravioli fritos
1ωρ.
Pão de batata e alecrim - TM6
Geen beoordelingen
Palitos de curgete com molho de iogurte - TM6
Geen beoordelingen
Piza com queijo brie, presunto e doce de figo
3 godz. 35 min
Panetone de cranberry e chocolate
5h 25min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 λεπτ.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Coxas de frango tropicais com tosta havaiana
3 Std. 40 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30 λεπτ.
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min