Apparaten en Accessoires
粉蒸西兰花
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
麻油15 克
-
生抽5 克
-
醋 (约½茶匙)3 克
-
辣椒粉1 小撮
-
西兰花 洗净沥干,切小朵220 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
面粉25 克
-
水 蒸煮用220 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
366 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
610.9 kJ /
146 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
17.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高轻松吃
30 recepten
China
China