Rabarber- och ingefärapaj

Rabarber- och ingefärapaj

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
8 portioner

Ingrediënten

  • mjuk pepparkaka skivad (1 cm)
    200 g
  • vetemjöl
    300 g
  • smör kylskåpskallt, tärnat
    150 g
  • vatten
    20 - 40 g
  • strösocker
    1 tsk
  • fint havssalt
    1 nypa
  • vetemjöl till utbakning
  • farinsocker
    150 g
  • rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 1805 kJ / 429 kcal
Vetten 16.5 g
Koolhydraten 63.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen