Apparaten en Accessoires
Rabarber- och ingefärapaj
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
8 portioner
Ingrediënten
-
mjuk pepparkaka skivad (1 cm)200 g
-
vetemjöl300 g
-
smör kylskåpskallt, tärnat150 g
-
vatten20 - 40 g
-
strösocker1 tsk
-
fint havssalt1 nypa
-
vetemjöl till utbakning
-
farinsocker150 g
-
rabarber skalade, skurna i bitar (2 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1805 kJ /
429 kcal
Vetten
16.5 g
Koolhydraten
63.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bara Brith (fruktbröd)
Geen beoordelingen
Jultårta
Geen beoordelingen
Fruktkaka
Geen beoordelingen
Citronkaka
Geen beoordelingen
Tigerkaka
Geen beoordelingen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Geen beoordelingen
Sockerkaka/tårtbotten
1u. 50min
Morotskaka
2u. 30min
Bananbröd
Geen beoordelingen
Scones
30min
Pistagemuffins
40min
Trefärgade muffins
1u. 30min