Apparaten en Accessoires
Dinkelkaka med rabarber och ingefära
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
10 bitar
Ingrediënten
-
mandlar, skållade200 g
-
färsk ingefära skalad, skivad (2 mm)30 g
-
ljust farinsocker220 g
-
apelsin tunna strimlor av skalet1
-
smör tärnat, plus extra till smörjning80 g
-
dinkelmjöl220 g
-
fint havssalt½ tsk
-
bakpulver1 ½ tsk
-
malen ingefära1 ½ tsk
-
stora ägg2
-
mjölk200 g
-
rabarber grovhackade300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bit
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
1621 kJ /
388 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Bara Brith (fruktbröd)
Geen beoordelingen
Jultårta
Geen beoordelingen
Fruktkaka
Geen beoordelingen
Citronkaka
Geen beoordelingen
Tigerkaka
Geen beoordelingen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Geen beoordelingen
Sockerkaka/tårtbotten
1u. 50min
Morotskaka
2u. 30min
Bananbröd
Geen beoordelingen
Scones
30min
Pistagemuffins
40min
Trefärgade muffins
1u. 30min