Dinkelkaka med rabarber och ingefära

Dinkelkaka med rabarber och ingefära

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
10 bitar

Ingrediënten

  • mandlar, skållade
    200 g
  • färsk ingefära skalad, skivad (2 mm)
    30 g
  • ljust farinsocker
    220 g
  • apelsin tunna strimlor av skalet
    1
  • smör tärnat, plus extra till smörjning
    80 g
  • dinkelmjöl
    220 g
  • fint havssalt
    ½ tsk
  • bakpulver
    1 ½ tsk
  • malen ingefära
    1 ½ tsk
  • stora ägg
    2
  • mjölk
    200 g
  • rabarber grovhackade
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bit

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1621 kJ / 388 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 42 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen