蘑菇燉牛肉

蘑菇燉牛肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 5u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
    100 克
  • 新鮮百里香 取葉
    2 枝
  • 橄欖油 多備一點煎肉用
    40 克
  • 牛肉 去骨,整塊
    500 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 高湯醬 蔬菜高湯醬或肉高湯醬
    25 克
  • 番茄泥
    25 克
  • 紅葡萄酒
    80 克
  • 80 克
  • 新鮮巴西利 擺盤用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 75 mg
Eiwitten 27.8 g
Calorieën 1376.8 kJ / 344 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 8.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...